red rabbit

Red Rabbit
Тел: +38 (050) 019-59-33
Почта:

Гормон росту — популярний препарат спортивної фармакології

Зараз використанням гормону росту в спорті нікого не здивуєш. Наприклад, інтернет-магазин Sport Market готовий запропонувати дуже великий асортимент відмінної якості від виробників зі всього світу https://myprotein.kiev.ua/ua/gormonyi-rosta. Препарат впливає на багато процесів в нашому організмі — засвоєння поживних речовин м’язами, здоров’я суглобів, нормальну роботу інсуліну тощо. Все це допомагає значно, але не надмірно підвищити спортивні результати.

Шлях гормону росту від відкриття до повноцінного медичного препарату

Перші клінічні дослідження гормону росту (ГР) розпочалися у 1956 році та були пов'язані з пошуками нових методів лікування дітей з гіпофізарною карликовістю. Гіпофіз — це частина головного мозку, що виробляє і виводить багато важливих гормонів, включаючи гормон росту. Медики вже довго шукали способи лікування цього стану. В цей час дослідники вперше вилучили гормон росту з гіпофіза людей. Це дало можливість почати клінічні дослідження.

Під час перших клінічних досліджень діти, які отримували гормон росту, демонстрували значний приріст у рості порівняно з контрольною групою.

Протягом досліджень було ретельно вивчено можливі побічні ефекти лікування гормоном росту. Це охоплювало дослідження впливу на здоров'я кісток, м'язів, серцево-судинну систему і рівень цукру в крові.

Чудові результати дозволили препарату стати справжніми ліками. Пізніше було встановлено, що гормон росту також ефективний у лікуванні інших станів та захворювань, таких як дефіцит гормону росту у дорослих, синдром Тернера та інші.

Top